ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2Ο19

Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου

Με σύνθημα "Αγαπώ την Άθληση- Αγαπώ την Υγεία μου"  συμμετείχε το 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με εγκύκλιο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. 

Κεντρικός στόχος της ημέρας αυτής είναι η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

  Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου ενημερώθηκαν από την προηγούμενη ημέρα και ήρθαν με αθλητική περιβολή. Όλο το πρωινό αφιερώθηκε σε αθλητικές δραστηριότητες. Τα παιδιά έπαιξαν βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Ασχολήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες, όπως περπάτημα (βάδην), σχοινάκια, στεφάνια κ.α. Γενικά όλη η ημέρα πέρασε με κινητικές δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη των καθηγητών οι οποίοι συμμετείχαν και οι ίδιοι μαζί με τα παιδιά.

  Η κίνηση , η χαρά, η υγεία αλλά και η ασφάλεια ήταν το σύνθημα της ημέρας. 

  Χάρτης - τοποθεσία

  Επικοινωνία

  Map Γεωργ. Καρτάλη 10, 68132, Αλεξανδρούπολη

  phone 2551031447

  fax 2551080411

  email mail@5gym-alexandr.evr.sch.gr

  Email
  Θέμα
  Μήνυμα
  Πόσο κάνει 2+5;

  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

             www

  Χρήσιμες Ιστοσελίδες Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος

  Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος:

  Διαβάστε περισσότερα

  Χρήσιμες Ιστοσελίδες Τοπικού Ενδιαφέροντος

  Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

  Διαβάστε περισσότερα