Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Μια μέρα χαράς...λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

  Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022...Η πιο χαρούμενη μέρα για μικρούς και μεγάλους που περιμένουν με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και το δεκαπενθήμερο των διακοπών που ακολουθεί. Και τι δεν είχε αυτή η μέρα…και δράση για το καλύτερο χριστουγεννιάτικο (κι όχι μόνο!) δώρο, την αιμοδοσία, είχε, και χριστουγεννιάτικη γιορτή είχε, και χριστουγεννιάτικα κεράσματα είχε, και κλήρωση με πλούσια δώρα είχε! Ας τα δούμε όμως αναλυτικά!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζήσαμε και φέτος στο σχολείο μας με μια υπέροχη γιορτή που ετοίμασαν ο πατέρας Θεοφάνης Κούρτης  και η μουσικός κυρία Στυλίδη Ειρήνη. Σκετς,  τραγούδια, κάλαντα μας μετέδωσαν το μήνυμα της ταπεινής φάτνης και της γέννησης του Θεανθρώπου. Μας συγκίνησαν  και μας οδήγησαν να νιώσουμε τη δύναμη της συγχωρητικότητας, του αλτρουισμού και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από zm@5th_gym_axd

Την αγάπη προς τον συνάνθρωπο ενίσχυσε σήμερα και η παρουσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης που ενημέρωσε τους μαθητές της Γ' τάξης για  την ανεκτίμητη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας  πριν την έναρξη της γιορτής.

Με ένα ενδιαφέρον βίντεο αλλά και μια ιδιαίτερα κατατοπιστική παρουσίαση ο διευθυντής του Κέντρου Αιμοδοσία του Π.Γ.Ν.Α. κύριος Γ. Μαρτίνης ενημέρωσε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία αλλά και τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. 

Αιμοδοσία από zm@5th_gym_axd

Η πιο ευχάριστη έκπληξη όμως, περίμενε τους μαθητές μετά το τέλος της γιορτής!  Ένας  πλούσιος  μπουφές με  κεράσματα των ημερών στήθηκε στην είσοδο του σχολείου μας με την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Οι μαμάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφτιαξαν με μεράκι ποικιλία από γλυκά και αλμυρά εδέσματα που απόλαυσαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Και το μεγάλο φινάλε πραγματοποιήθηκε με την κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά που είχαν οργανώσει το δεκπανταμελές του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προκειμένου να ενισχυθεί η τετραήμερη εκδρομή της Γ’ Τάξης. Πολλοί ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν πλούσια δώρα!

Χριστούγεννιατικος Μπουφες από zm@5th_gym_axd

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν και εργάστηκαν για  να μας χαρίσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές κάνοντας πράξη το νόημα των Χριστουγέννων που συμπυκνώνεται στη φράση  «προσφέρω στους  άλλους με αγάπη, ανιδιοτέλεια και χαμόγελο».Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενη Πρωτοχρονιά με υγεία και γαλήνη στις καρδιές μας!

Επικοινωνία

Map Γεωργ. Καρτάλη 10, 68132, Αλεξανδρούπολη

phone 2551031447

fax 2551080411

email mail@5gym-alexandr.evr.sch.gr

Email
Θέμα
Μήνυμα
Πόσο κάνει 2+5;

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

           www

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Τοπικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθεσία του σχολείου μας...