ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ένα βιβλίο για τα σχολεία της Βόρειας Εύβοιας

Το σχολείο απευθύνει κάλεσμα σε μαθητές και γονείς για συστράτευση προς βοήθεια σε σχολεία Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των πυρόπληκτων χωριών της Β. Εύβοιας. Η βοήθεια σχετίζεται με τη συλλογή βιβλίων, σχολικών βοηθημάτων και άλλων αναλώσιμων υλικών, είτε καινούργιων είτε μεταχειρισμένων. Οι στόχοι της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ανάδειξη της εξωστρέφειας του σχολείου προς την κοινωνία, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η συνεργατικότητα και η καλλιέργεια ενσυναίσθησης. Ακολουθεί το κείμενο της Πρόσκλησης που υπογράφουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου: Δέτσικας Ιωάννης, Καβαρατζή Μαρία, Ουτουντζή Κλεονίκη και Χωρινού Άννα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"Ένα βιβλίο για εσένα με αγάπη"

enavivlio2021

Ελάτε να βοηθήσουμε τα παιδιά που ζουν στην Β. Εύβοια! Το σχολείο μας συγκεντρώνει βιβλία, σχολικά βοηθήματα, επιτραπέζια παιχνίδια, υλικά ζωγραφικής και άλλα αναλώσιμα που θα σταλούν σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας. Η βοήθεια όλων είναι ευπρόσδεκτη! Παρακαλούμε η παράδοση του υλικού στο σχολείο να γίνεται σε νάιλον συσκευασία (σακούλα ή μεμβράνη) για λόγους υγειονομικής ασφάλειας στα πενταμελή συμβούλια των τμημάτων.

Tο λογότυπο της δράσης επιμελήθηκε η καθηγήτρια Εικαστικών του σχολείου μας κα Καβαρατζή Μαρία την οποία και ευχαριστούμε.

Επικοινωνία

Map Γεωργ. Καρτάλη 10, 68132, Αλεξανδρούπολη

phone 2551031447

fax 2551080411

email mail@5gym-alexandr.evr.sch.gr

Email
Θέμα
Μήνυμα
Πόσο κάνει 2+5;

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

           www

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Τοπικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθεσία του σχολείου μας...