Γιορτάζουμε ΜΑΖΙ την επέτειο του Πολυτεχνείου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Γιορτάζουμε ΜΑΖΙ την επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοεμβρίου 2023...Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου...και τη γιορτάζουμε ΜΑΖΙ με το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.)!

Στo πλαίσιo της δράσης "Ειδικές αποστολές Χ2: μαζί στο σχολείο, μαζί στη ζωή", που στόχο έχει την ανάπτυξη της κοινωνικότητας των μαθητών και την επαφή τους με ζητήματα ευρύτερου προβληματισμού, όπως π.χ. η διαφορετικότητα, το σχολείο μας αποδέχτηκε με πολλή χαρά την πρόσκληση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. να παρακολουθήσουμε την γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές και μαθήτριές του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε το σχολείο τους και απόλαυσε -παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη- ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με πλούσιο εποπτικό υλικό, προσωπικές μαρτυρίες, τραγούδια, καθώς και μουσικοκινητική παράσταση.  Μικροί και μεγάλοι συγκινήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά και προβληματίστηκαν με αφορμή τα γεγονότα του Νοέμβρη του 1973.

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γνωριστούν καλύτερα με τους/ τις συμμαθητές/τριες τους στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. και να δώσουν ραντεβού για μελλοντικές συναντήσεις και κοινές δράσεις.

 

Επικοινωνία

Map Γεωργ. Καρτάλη 10, 68132, Αλεξανδρούπολη

phone 2551031447

fax 2551080411

email mail@5gym-alexandr.evr.sch.gr

Email
Θέμα
Μήνυμα
Πόσο κάνει 2+5;

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

           www

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Τοπικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθεσία του σχολείου μας...