ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2Ο22

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

"Ένα παιδί, ένας δάσκαλος, ένα βιβλίο μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο"

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων απηύθυνε κάλεσμα προς τις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης και προς τα Γυμνάσια της χώρας, να συμμετάσχουν στον εορτασμό της ημέρας αυτής. Στο πλαίσιο του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων υλοποιήθηκαν και στο σχολείο μας δράσεις, οι οποίες στόχευαν στην καλλιέργεια και ανάπτυξη της ενσυναίσθησης των μαθητών, των ψηφιακών τους δεξιοτήτων και της έννοιας της προσφοράς.

  Αρχικά οι μαθητές φιλοτέχνησαν καλλιτεχνικό υλικό με σκέψεις, μηνύματα και αποφθέγματα, όπως ζωγραφιές, ποιήματα και κάρτες, τα οποία αναρτήθηκαν σε κεντρικό σημείο του σχολείου. Στη συνέχεια τα μέλη του 15μελούς πρόσφεραν τις δημιουργίες των συμμαθητών τους στις καθηγήτριες και στους καθηγητές τους κατά τη διάρκεια μίας σύντομης τελετής. Κάθε εκπαιδευτικός του σχολείου έλαβε από τις μαθήτριες και τους μαθητές από μία ευχετήρια χάρτα και ένα συμβολικό δώρο, εκφράζοντας το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη τους προς τους δασκάλους τους.

  Τις δράσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών  συντόνισαν οι διδάσκοντες των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του σχολείου μας, κ. Αρβανιτοπούλου Άννα, κ. Γκαρμπούνης Δημήτριος, κ. Δεσλής Δημήτρης, κ. Καβαρατζή Μαρία, κ. Μπιτζιμινούδη Ευαγγελία. 

  Επικοινωνία

  Map Γεωργ. Καρτάλη 10, 68132, Αλεξανδρούπολη

  phone 2551031447

  fax 2551080411

  email mail@5gym-alexandr.evr.sch.gr

  Email
  Θέμα
  Μήνυμα
  Πόσο κάνει 2+5;

  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

             www

  Χρήσιμες Ιστοσελίδες Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος

  Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος:

  Διαβάστε περισσότερα

  Χρήσιμες Ιστοσελίδες Τοπικού Ενδιαφέροντος

  Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

  Διαβάστε περισσότερα

  Η τοποθεσία του σχολείου μας...