Εγγραφή από Δημοτικό στο 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Αξιότιμε γονέα / κηδεμόνα,

Ενόψει της μετάβασης του παιδιού / κηδεμονευομένου σας από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα θέματα:

Για την εγγραφή των μαθητών της Α’ Γυμνασίου στο 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης θα πρέπει:

 1. Να συμπληρώσετε την ηλεκτρική φόρμα που επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή στον εξής υπερσύνδεσμο: https://forms.gle/sowP3x4u4nNK1SBf9
 2. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας (τηλέφωνα και email) επειδή αυτά θα είναι το κύριο (αν όχι το μοναδικό λόγω covid-19) μέσο προκειμένου αφενός να σας ενημερώνουμε για θέματα σχολικής φοίτησης κι αφετέρου να επικοινωνούμε μαζί σας για κάθε έκτακτη περίσταση που προκύπτει.
 3. Να προσέλθετε αυτοπροσώπως στο σχολείο μας σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα για να υπογράψετε τη συμπληρωμένη φόρμα εγγραφής, την οποία αναλαμβάνει να εκτυπώσει το σχολείο. Λόγω των έκτακτων περιστάσεων εξαιτίας του Covid-19 σας παρακαλούμε να τηρήσετε ΑΥΣΤΗΡΑ τόσο το παρακάτω πρόγραμμα προσέλευσης, όσο και -κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο σχολείο-  όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Συνιστάται επίσης να έχετε μαζί σας προσωπικό στυλό.
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/6/2020 08.30-10.30 Α-Ι
  10.30-13.00 Κ-Μ
ΤΡΙΤΗ 30/6/2020 08.30-10.30 Ν-Τ
  10.30-13.00 Φ-Ω & ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ
 1. Υποχρεωτικό είναι επίσης να:
 • εκτυπώσετε τα εξής έντυπα:

1. ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ http://ygeiapaidiou-ich.gr/web/viewer.html?file=/sites/default/files/IYP-TOMOS_1_191.pdf

2. ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΘΗΤΗ http://ygeiapaidiou-ich.gr/web/viewer.html?file=/sites/default/files/IYP-TOMOS_1_192.pdf.

 • να επισκεφθείτε τον παιδίατρο ή οικογενειακό γιατρό σας για να συμπληρώσει τα δύο έντυπα
 • να μας προσκομίσετε όταν προσέλθετε ή το αργότερο μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2020 το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ του μαθητή με υπογραφή και σφραγίδα γιατρού, και να το παραδώσετε στον Διευθυντή ή στους γυμναστές του σχολείου (μέσα σε σφραγισμένο φάκελο για το απόρρητο της διαδικασίας) προκειμένου ο/η μαθητής/μαθήτρια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του/της στο μάθημα της Γυμναστικής.
 • να φυλαχθεί αντίγραφο του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού.
 • να φυλαχθεί το δεύτερο έντυπο, το Φύλλο Ιατρικής Εξέτασης για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή στο αρχείο του ιατρού ή της μονάδας υγείας.
  • Μαθητής ο οποίος δεν θα προσκομίσει το Ατομικό Δελτίο Υγείας έως και 7 Σεπτεμβρίου 2020 δεν θα γίνεται δεκτός στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και θα του καταχωρίζεται απουσία.
  • Όποιος μαθητής έχει σοβαρή αιτία για να μη συμμετέχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, συνοδευτικά πρέπει να προσκομίσει και απαλλαγή (με υπογραφή και σφραγίδα γιατρού), όπου θα διευκρινίζεται η αιτία και το χρονικό διάστημα της απαλλαγής του.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και περιμένουμε να σας γνωρίσουμε!

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Χάρτης - τοποθεσία

Επικοινωνία

Map Γεωργ. Καρτάλη 10, 68132, Αλεξανδρούπολη

phone 2551031447

fax 2551080411

email mail@5gym-alexandr.evr.sch.gr

Email
Θέμα
Μήνυμα
Πόσο κάνει 2+5;

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

           www

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Τοπικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα