Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2021-22

agiasmos 1 

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13/9/2021, ως εξής:

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ώρα προσέλευσης: 08.10

Οι μαθητές της A’ Γυμνασίου οφείλουν να εισέλθουν στο σχολείο από την κύρια είσοδο του σχολείου και να κατευθυνθούν όπου τους υποδείξουν οι καθηγητές. Θα γίνει αρχικά υποδοχή των νέων μαθητών και στη συνέχεια κατανομή τους σε τμήματα και σχολικές αίθουσες.

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ώρα προσέλευσης: 08.20

Οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου οφείλουν να εισέλθουν στο σχολείο από την πλαϊνή είσοδο (αίθουσα ΠΡΟΚΑΤ) του σχολείου και να παραμείνουν στον χώρο μπροστά από το σχολείο τηρώντας αποστάσεις, έως ότου προσκληθούν. Θα ακολουθήσει υποδοχή τους και τακτοποίηση στις σχολικές αίθουσες των αντίστοιχων τμημάτων.

Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Ώρα προσέλευσης: 08.20

Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου οφείλουν να εισέλθουν στο σχολείο από την πίσω είσοδο (γήπεδο μπάσκετ) του σχολείου και να παραμείνουν στον χώρο πίσω από το σχολείο τηρώντας αποστάσεις, έως ότου προσκληθούν. Θα ακολουθήσει υποδοχή τους και τακτοποίηση στις σχολικές αίθουσες των αντίστοιχων τμημάτων.

Αφού ολοκληρωθεί η τακτοποίηση όλων των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, θα γίνει στον αύλειο χώρο ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς παρουσία μερίδας εκπαιδευτικών του σχολείου, καθώς και δύο (2) μαθητών -αντιπροσώπων από κάθε τμήμα, όπως προβλέπεται από την υπ.αρ.πρωτ.Φ1/115739/ΓΔ4/4-9-2020 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ). Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί.

Μετά το πέρας της τελετής του Αγιασμού οι μαθητές -τμηματικά και τηρουμένων όλων των μέτρων και προφυλάξεων για την αποφυγή συγχρωτισμού λόγω covid-19- θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία συσκευασμένα σε σακούλες.

ΟΛΟΙ οι μαθητές οφείλουν να προσέλθουν στο σχολείο φορώντας ΜΑΣΚΑ και να τη διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο. Επίσης, οι μαθητές οφείλουν να προσκομίσουν σε μορφή εγγράφου αρνητικό self test ή πιστοποιητικό νόσησης/εμβολιασμού.

Πιθανή ώρα αποχώρησης από το σχολείο: 09.45

Οι γονείς και κηδεμόνες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εισέλθουν στον αύλειο χώρο του σχολείου και παρακαλούνται να περιμένουν εκτός σχολείου τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 14/9/2021, το εναρκτήριο κουδούνι θα χτυπήσει στις 08.25, ενώ το σχολικό πρόγραμμα θα λήξει στις 11.00

Καλή σχολική χρονιά!

Επικοινωνία

Map Γεωργ. Καρτάλη 10, 68132, Αλεξανδρούπολη

phone 2551031447

fax 2551080411

email mail@5gym-alexandr.evr.sch.gr

Email
Θέμα
Μήνυμα
Πόσο κάνει 2+5;

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

           www

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Τοπικού Ενδιαφέροντος

Προτείνουμε τις παρακάτω ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθεσία του σχολείου μας...